Over ons

ONYX AV is een full-service audiovisuele dienstverlener voor zakelijke en publieke evenementen. Licht, geluid en video speelt bij alle evenementen een ondersteunende, maar grote rol. ONYX realiseert deze AV-techniek op basis van uw wensen of uw technisch plan, en zorgt voor de naadloze integratie ervan op uw evenement.

De opdrachtgevers van ONYX zijn onder meer evenementenbureaus, -locaties en -organisatoren. Maar bijvoorbeeld ook banken, hotels, cateraars, sportbonden, reclamebureaus en modemerken. ONYX heeft haar hoofdvestiging en magazijn in Almere, dichtbij Amsterdam en centraal in Nederland. Hoewel een groot deel van de opdrachtgevers in Amsterdam is gevestigd, strekt het werkterrein zich uit door heel Nederland. Daarnaast ondersteunt ONYX haar klanten regelmatig bij corporate events in het buitenland, zoals in Brussel, Parijs, London en Barcelona.

ONYX bestaat sinds 2002 en is een bedrijf van Niels en Gerben. Zij zijn nog steeds verantwoordelijk voor het dagelijks management en betrokken bij de uitvoering van opdrachten. Opdrachtgevers hebben altijd contact met één van hen. Dat zorgt voor duidelijke communicatie en korte lijnen. ONYX werkt met oog voor detail, is pro-actief en heeft een no-nonsense mentaliteit. ONYX denkt mee en ontzorgt.